Twitter Facebook RSS Feed Email

Stageplek De Argumentenfabriek

Voor de student die liefhebber is van argumenten: hieronder vind je een mogelijk interessante stageplek op het gebied van argumentatie. Ik kan niet overzien in hoeverre de plek reeds ingevuld is. De vacature is uitgezet op 11 mei 2012Gezocht stagiaire De Argumentenfabriek helpt mensen helder denken voor goede en snelle resultaten. Dit doen we door het analyseren en visualiseren van informatie. We maken Argumentenkaarten, Informatiekaarten, Feitenkaarten, allerhande kaartenboeken, filmpjes en websites. De Argumentenfabriek heeft ook een zusterbedrijf dat denktrainingen verzorgt.
De Argumentenfabriek heeft, naast de twee directeuren, zestien vaste medewerkers in dienst. Verder werkt de fabriek met een netwerk van freelancers. De Argumentenfabriek is een informele organisatie waar hoogopgeleide, creatieve mensen zich thuis voelen. Op dit moment werkt De Argumentenfabriek vanuit haar kantoor aan het W.G.-Plein in Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark. 
De Argumentenfabriek is op zoek naar een: 
Stagiair Kaartenmaker (m/v)(ca. 32-40 uur per week) 
Startdatum 1 september 2012 
De functie 
De stagiair draait mee in projectteams en voert delen van de taken van Junior Kaartenmaker uit. Daarbij moet je denken aan het werken aan Argumentenkaarten, Feitenkaarten, Informatiekaarten en aan projectmanagement. Ook kan de stagiair aan een onderzoeksproject werken dat zowel voor de fabriek nuttig is, als in het kader van zijn of haar studie. Verder springt de stagiair af en toe in bij de backoffice.
De stagiair is analytisch sterk, creatief en representatief. Het is een academisch geschoolde, daadkrachtige professional-in-wording met een opgewekt humeur.  
De arbeidsvoorwaarden 
De Argumentenfabriek biedt een stagevergoeding en een leerzame werkomgeving. De stageperiode voor de Stagiair Kaartenmaker is ten minste 6 maanden. 
De procedure 
Kijk op de website van de Argumentenfabriek voor meer informatie over deze stageplek